Pomlajevanje nožnice

Do preohlapne nožnice pride zaradi prekomernega raztezanja nožnice ob porodu, prirojene slabosti vezivnega tkiva in procesov staranja nožnice. Posledice preohlapne nožnice so lahko blage, pa tudi resne in življensko ogrožujoče: spust maternice, pojavi se nehoteno uhajanje urina, spolni odnosi postanejo manj zadovoljujoči.

Pomlajevanje nožnice z radiofrekvenco

S pregrevanjem nožnice z radiofrekvenco na najnežnejši način spodbudimo tvorbo kolagena in elastina ter nožnico učvrstimo. Učinke še izboljšamo z aplikacijo telesu lastne trombocitne plazme.

Z radiofrekvenčno terapijo se pri ženskah s pomanjkanjem estrogena in posledično suho nožnico poveča tudi vlažnost nožnice in zmanjša pogostost vnetij sečil. Spolni odnosi spet postanejo prijetnejši.

Pomlajevanje nožnice s trombocitno plazmo - PRP

PRP terapija s telesu lastno trombocitno plazmo se v medicini pogosto uporablja za pomlajevanje in regeneracijo tkiv. V naši krvi, zlasti v trombocitih so snovi, ki spodbujajo rast in obnovo celic. Z vbrizganjem trombocitne plazme se spodbudijo naravni procesi regeneracije tkiva. Poveča se tvorba kolagenskih in elastičnih vlaken, spodbudi se celična rast, izboljša se prekrvavitev in vlažnost tkiva.

Ker vbrizgavamo telesu lastne snovi, do zavrnitvenih reakcij, ki se lahko pojavijo kadar vbrizgavamo druge sintetične snovi, ne pride.

Navadno jo za še boljše učinke kombiniramo z radiofrekvenčno terapijo.

Pomlajevanje nožnice s S PRX-T LADY

Biorevitalizacije intimnih delov kože PRX-T lady je tretma, ki z enostavnim nanosom učinkovine (patentirane formule, ki vsebuje vodikov peroksid in triklorocetno kislino) stimulira naraven proces globinske regeneracije kože na intimnih predelih telesa.

PRX-T lady je biorevitalizacija kože brez igel. Uporablja se ob izgubi tonusa kože zunanjih intimnih predelov ter posvetlitev zunanjih intimnih predelov, predelov ob zadnjični odprtini, pazduh in areole okrog bradavičk. Za najboljše učinke jo svetujemo v kombinaciji z radiofrekvenčno terapijo.

Tretma traja zgolj 15 minut, je neboleč, ne zahteva prekinitve vsakodnevnih aktivnosti. Lahko se izvaja tudi v poletnih mesecih. Koža se po posegu ne lušči.

Stranski učinki

Ker vbrizgavamo telesu lastne snovi, do zavrnitvenih reakcij, ki se lahko pojavijo kadar vbrizgavamo druge sintetične snovi, ne pride.
Stranski učinki, ki se po takšnem postopku lahko pojavijo so pordelost, oteklina, blaga občutljivost in izcedek. So blagi in navadno izzvenijo v nekaj dneh. Izjemno redko se po terapiji pojavijo znaki okužbe.
PRP ne smemo izvajati le v redkih primerih in sicer pri nosečnicah in doječih materah, akutnih okužbah, pacientih z avtoimunimi obolenji, boleznimi krvi in pacientih z rakom ter posameznikih, ki se zdravijo z imunosupresivi, glukokortikoidi ali antikoagulanti.

Čas okrevanja

Postopek je varen in učinkovit. K vsakodnevnim obveznostim se lahko vrnete takoj po tretmaju, z odnosi lahko pričnete tri dni po tretmaju.
© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down