O NAS

medicinski center

Poslušamo. Prepoznamo.  Zdravimo.

Smo specialistična ambulanta za ginekologijo in porodništvo in ambulanta za medicinsko hipnozo, v kateri dela več zdravnikov specialistov in terapevtov medicinske hipnoze. Opravljamo ginekološko svetovanje, preglede in ginekološke ultrazvočne (UZ) preiskave. Posebno skrb in pozornost namenjamo ženskam z menopavzalnimi težavami.

Z velikim veseljem se posvečamo nosečnicam, ki jim nudimo UZ-preiskave vključno z meritvijo nuhalne svetline (NS) in 3D/4D UZ na enem najsodobnejših UZ-aparatov. Uvedli smo tudi najsodobnejše in najzaneslivejše presejalne teste za odkrivanje kromosomskih napak ploda (NIPT teste) in presejalni test za napovedovanje hipertenzivnih bolezni v nosečnosti.

Pacientke in pacienti lahko v naši ambulanti z magnetoterapijo učinkovito odpravijo težave z uhajanjem urina in blata, ki jo lahko po potrebi nadgradimo še z radiofrekvenčno terapijo in terapijo s trombocitno plazmo. Trikanalno magnetno stimulacijo mišic medeničnega dna, trebušnih in hrbtnih mišic, toplo priporočamo tudi vsem mamicam po porodu. Radiofrevenčno terapijo in terapijo s trombocitno plazmo pa ženskam v postmenopavzi, ki imajo težave s suho nožnico in ponavljajoča vnetja mehurja.

S hipnozo pomagamo ženskam in moškim z najrazličnejšimi težavami, posebno skrb pa namenjamo nosečnicam, ki se v sproščenem stanju razbremenijo tesnobe in strahov in tako omogočijo otroku miren in pravilen razvoj ter nežen porod in poporodno obdobje z dojenjem. Kot izjemno koristna in učinkovita se je medicinska hipnoza v rokah izkušene terapevtke izkazala tudi pri otrocih.

Vabljeni pa tudi v naš center lepote, ki smo ga odprli v želji, da našim pacientkam ponudimo lepotne terapije, s katerimi bodo izboljšale kakovost življenje in samopodobo.

Naše srčno poslanstvo

Strokovna in sočutna obravnava mladostnic, nosečnic, žensk v reproduktivnem odobju in v menopavzi je naše temeljno izhodišče. Pacientkam se posvečamo celostno. Preventivo, diagnostiko in terapijo izvajamo po smernicah najsodobnejše ginekološke in porodniške stroke.

Skozi osebno prilagojene programe izboljšujemo zdravje in življenje posameznikov in parov pri ginekoloških obolenjih, težavah z zanositvijo in stiskami v nosečnosti. Zdravje je največja vrednota življenja, zato vam ob strani stojimo z znanjem in izkušnjami, izobražujemo in usmerjamo pacientke v uravnoteženo, zdravo in pozitivno naravnano življenje.

Z nami ste v najboljših rokah!

ZEMLJEVID

kje se nahajamo

Zdravstveni zavod Štrumbelj, PE PTC Dravlje, Ulica Bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana
© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down