Priprava na porod

Tukaj smo zato, da nosečnicam pomagamo, da sproščeno počakajo na začetek poroda ter da porod  poteka  mirno, nežno in varno za njih in njihovega otroka in  jim ostane v prijetnem spominu.

Priprave na porod z medicinsko hipnozo

Hipnoza je prijetna in učinkovita metoda, ki bodoči mamici pomaga, da porod poteka lažje, ravno prav hitro, z manj bolečine in zapletov. Je stanje globoke sproščenosti, umirjenosti, udobja, varnosti in svobode, najbolj podobno sanjarjenju.

Nosečnice, ki se odločijo za pripravo na porod s hipnozo, svojo podzavest s pozitivnimi sugestijami naučijo, da se lahko zanesejo na svoje misli in svoje telo.

Vpliv uma in pozitivne naravnanosti na porod

V naši podzavesti živijo vsa naša prepričanja in vrednote. V hipnozi nosečnici s pozitivnimi sugestijami in vizualizacijo pomagamo, da izoblikuje pozitivna prepričanja o začetku in poteku poroda ter rojstvu svojega otroka. Ko je v porodni sobi, se spominja pozitivnih sugestij in prepričanj. Na moč našega uma se avtomatično odzove naše telo in zato porod v resnici poteka naravno in varno.

Mamice, ki rodijo s pomočjo hipnoze ali avtohipnoze, je manj strah porodne bolečine, imajo manj strahov in bojazni, lažje pričnejo in nadaljujejo z uspešnim dojenjem. Redkeje se pri teh mamicah pojavi poporodna otožnost ali depresija.

S pripravo na porod začnemo navadno mesec dni pred pričakovanim dnevom poroda. Svetujemo tri do pet srečanj. Nosečnice z veseljem tudi naučimo avtohipnoze, s pomočjo katere si lahko olajšajo tudi druge težave, s katerimi se srečujejo v življenju.

hello world!
© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down