Medicinska hipnoza

Medicinska hipnoza

Začnimo na začetku. Hipnoza je stanje prijetne globoke sproščenosti in koncentracije, pri kateri se lahko zavest oddalji od vsakodnevnih skrbi. V tako sproščenem stanju lahko podzavest kreativno odgovarja na sugestije in fantazije. Sami odločamo o tem, ali bomo sugestijo sprejeli ali ne.
Lahko se osredotočimo na stvari, ki jih želimo spremeniti in na načine, kako lahko to najbolje storimo, sproščeno, brez analitičnih in tesnobnih razmišljanj. Rešitve, ki jih v tako globoko umirjenem stanju poiščemo sami, so najučinkovitejše
Hipnoterapijo pri nas izvajajo medicinsko izobražene terapevtke, Tadeja Štrumbelj, dr.med., Tončka Tratar, dr.med. in Tina Logar, dr.med. S povečanjem sproščenosti in koncentracije izboljšamo učenje in treniranje in postanemo na izpitih, nastopih in tekmovanjih uspešnejši. Stres, tesnoba in strahovi se s pomočjoi medicinske hipnoze zmanjšajo. V podzavest se s pomočjo ustreznih sugestij vključijo mehanizmi sproščanja napetosti. S pomočjo hipnoterapije ojačamo samozavest in zmanjšamo tremo.
© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down