PRX

Tretma PRX, biorevitalizacija kože z enostavnim nanosom učinkovine stimulira naraven proces globinske regeneracije kože na obrazu, vratu in telesu.

Kako deluje PRX? Za koga je PRX primeren?

PRX je biorevitalizacija kože brez igel. Uporablja se ob izgubi tonusa kože, za glajenje gub, za zmanjševanje brazgotin po aknah, poškodbah in opeklinah, pri povnetnih hiperpigmentacijah. Učinkovita je tudi pri izboljšanju izgleda strij na stegnu in trebuhu.

Je PRX boleč? Kako hitro deluje?

Nikakor. Poseg je neboleč, učinkovino le nanesemo na kožo. Ob nanašanju lahko čutite le blago zbadanje. Tretma ne zahteva prekinitve vsakodnevnih aktivnosti in zagotavlja takojšnjo učvrstitev kože. Lahko se izvaja tudi v poletnih mesecih.

Po posegu vam priporočimo kremo s katero se mažete, da se koža ne izsuši in ne lušči. Za izvedbo je potrebnih 15 minut. Svetujemo 3 do 5 ponovitev terapij v razmiku enega do dveh tednov. V primeru tretiranja brazgotin ali strij priporočamo le tedenski razmik med terapijami.

Za najboljše učinke jo svetujemo v kombinaciji z radiofrekvenčno terapijo. Lahko jo kombiniramo tudi z uporabo trombocitne plazme.

Komu PRX odsvetujemo ?

PRX terapijo odsvetujemo nosečnicam in doječim mamicam, ljudem z akutnimi vnetnimi spremembami kože, pacientom s seboroičnim ali atopijskim dermatitisom in ljudem z znano aalergijo na katero od sestavin v preparatu.

© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down