Nega obraza

V Centru lepote Štrumbelj za nego obraza uporabljamo kozmetiko nemškega proizvajalca s 70-letno tradicijo Dr. Grandel. Kozmetika dr. Grandel temelji na uporabi naravnih sestavin - koži lastnih snovi (hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini) in učinkovin različnih rastlinskih izvlečkov, ki ustrezajo ekološkim in dermatološkim standardom. Nudijo tudi podporo v obliki sintetičnih ali biotehnoloških snovi, ko se to izkaže za potrebno.

Kozmetika dr. Grandel nam omogoča uporabo optimalnega razmerja narave in tehnologije , da bi dosegli popolno ravnovesje.

Kako vem, kakšna nega je primerna za mojo kožo?

Kožo delimo v štiri tipe - normalno, suho, mastno in občutljivo. Delovanje kože je odvisno tudi od zunanjih vplivov. Zato naša koža le redko spada le v enega od teh tipov. Izjemnega pomena je, da ugotovimo, kakšna je naša koža in kako jo negovati, da bo ostala zdrava in lepa ter da se izognemo nepravilnostim, ki lahko nastanejo kot posledica nepravilne nege.

V Centru lepote Štrumbelj opravimo natančno analizo kože. Skupaj nato pripravimo načrt nege, ki bo vaši koži povrnila tisto, kar potrebuje, in jo zaščitila pred nadaljnjimi škodljivimi vplivi.

Osnovne in premium nege pri nas

Za vsak tip kože vam lahko ponudimo osnovno ali premium nego.

Osnovna nega je vsaka nega, ki kožo površinsko in globinsko očisti.

S kože z ustrezni čistili odstranimo ličila in nečistoče. Z blagim mehanskim pilingom odstranimo odmrle delce kože. Nego nadaljujemo z vaši koži prilagojenimi preprarati, da povrnemo pH vrednost ter zagotovimo ustrezno hidracijo. Nego zaključimo z zaključno kremo.

Tretma je sproščujoč in koristen. Koži povrne zdravje, napetost in sijaj.

V premium negah tretma nadgradimo z uporabo posebnih mask ali čistilcev, ki izpopolnijo rezultate osnovne nege ter dodatnimi terapijami, kot so radiofrekvenca ali radialna endodermna terapija, ki pospešujejo in izboljšujejo rezultate nege, prilagojene vašemu tipu kože.

© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down