Tadeja Štrumbelj, dr. med.

specialistka ginekologije in porodništva, terapevtka medicinske hipnoze

Je strokovna vodja Zdravstvenega zavoda Štrumbelj v Ljubljani in terapevtka medicinske hipnoze. Leta 2004 je zagovarjala specialistično nalogo iz vzrokov neplodnosti in uspešno opravila specialistični izpit. Od leta 2004 do 2013 je vodila ginekološko porodniško ambulanto v ZD Ljubljana v enoti na Viču. Od leta 2010 do 2020 je bila zaposlena v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj, kjer je ustanovila in  vodila specialistično ambulanto za spremembe na materničnem vratu in operirala.

Posebno skrb namenja nosečnicam. Ima licenco za merjenje nuhalne svetline in izračunavanje tveganja za preeklampsijo pri 'Fetal Medicine Fundation' v Londonu. Je soavtorica klinične poti »Vodenje zdrave nosečnice«. Od leta 2011 se ukvarja z medicinsko hipnozo in je članica Društva za medicinsko hipnozo Slovenije.

Leta 2013 je v svoji praksi uspešno uvedla terapijo medeničnega dna s funkcionalno magnetno stimulacijo. Leta 2019 je svoje znanje ginekologije nadgradila s šolanjem iz estetske ginekologije pri predsedniku evropskega združenja za estetsko ginekologijo dr. Alexandrosu Badru v Londonu.

Je poročena, mati treh otrok in babica dveh vnukov.


© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down