Vprašaj babico

V našem centru dve diplomirani babici, tudi sami mamici, Špela Cajhen in Neža Sebanc, nosečnicam in mamicam po porodu stojita ob strani, jih poslušata, slišita in jim pomagata z nasveti. Sta vir znanja in izkušenj (strokovnih in osebnih), topli in odločeni, da vam pomagata najti ravnovesje v novi življenjski vlogi.

Ko odpremo Instagram alu pokukamo v Facebook skupine mamic, se hitro nalezemo prepričanja, da sta nosečniško in poporodno obdobje polni veselja, pričakovanj, zadovoljstva in lepih trenutkov. Zato se vedno več nosečnic in mladih mamic, ki v nosečnosti in po porodu ne občutijo le čiste sreče, znajde v stiski, saj svojih skrbi in negotovosti ne upajo deliti z drugimi. Kaj bo z otrokom, jem pravo hrano, se dovolj ali preveč gibljem, bodo izvidi vseh testov in pregledov, ki jih opravljam, v redu. Kaj se bo v nosečnosti, med porodom in po njem dogajalo z menoj in mojim telesom, zakaj otrok ves čas joka, zakaj ne spi, sem ga premalo oblekla, sem dovolj dobra mama, zakaj dojenje ne steče … To so pogoste stiske nosečnic in mamic. A jih še pogosteje ne morejo deliti z nikomer.

Naj vam pomagata naši diplomirani babici!

V našem centru dve diplomirani babici, tudi sami mamici, nosečnicam in mamicam po porodu stojita ob strani, jih poslušata, slišita in jim pomagata z nasveti. Sta vir znanja, strokovnih in osebnih izkušenj, topli in odločeni, da vam pomagata najti ravnovesje v novi življenjski vlogi.

Na srečanja se lahko prijavite po elektronski pošti na neza@zzz-strumbelj.si ali po telefonu +386 (0)40203997 v delovnem času naših ambulant. Termini srečanj so po dogovoru.

Prijavite se
hello world!
© 2022 ZZZ-Štrumbelj
|
Kopiranje vsebine je prepovedano
|
Pogoji
crossmenuchevron-down